Home
Education
Classroom
Knowledge
Blog
TV
ธรรมะ
กิจกรรม
โครงการทรูปลูกปัญญา

Controleer de IMAP op uw Gmail-account met slechts een paar stappen

Posted By Noor Nora | 23 ม.ค. 63
745 Views

  Favorite

Ben je op zoek naar oplossingen om de IMAP-functie van je Gmail-account te kunnen controleren? Is het zo dat u het proces echt niet succesvol hebt doorstaan? Geen zorgen dan, want hier zullen we u dienovereenkomstig begeleiden met de nauwkeurige methode die u zal helpen de IMAP gemakkelijk te controleren.

Maar voordat u met het proces begint, moet u contact opnemen met ons expertteam en gerust de gerelateerde problemen delen die u alleen bij Telefoonnummer Gmail ondervindt. Hier vindt u dat wij erom bekend staan ​​dat wij onze klanten de beste en beste services ooit leveren met alleen effectieve resultaten. Nu moet je gewoon de gegeven stappen in deze blog volgen om de IMAP-controle te voltooien.

1. Het eerste wat je zou moeten doen is dat je naar Gmail gaat en het vervolgens op je computer opent.
2. U moet nu klikken op de 'Instellingen' -opties die u rechtsboven in het scherm vindt.
3. Terwijl u zich op de instellingenpagina bevindt, moet u klikken op de beschikbare tabbladen 'Doorsturen en POP / IMAP'.
4. Vervolgens moet je gewoon het tabblad 'IMAP inschakelen' selecteren. Ga hiervoor naar het gedeelte IMAP-toegang.
5. Eindelijk hoef je alleen nog maar op de optie 'Wijzigingen opslaan' te klikken en worden alle wijzigingen opgeslagen die je zojuist hebt aangebracht.

Nu moet je blij zijn dat het proces voorbij is en weet je hoe je de IMAP-functie in je Gmail-account kunt gebruiken, omdat je de stappen hebt gevolgd die we hierboven hebben gegeven. Alleen als u problemen ondervindt, moet u rechtstreeks contact met ons opnemen en onmiddellijk een oproep plaatsen bij Gmail Telefoonnummer voor de bijbehorende oplossingen. De technici die we hier hebben zijn goed opgeleid en ze geloven in het geven van oplossingen die absoluut effectief en nuttig zijn om de problemen op te lossen. U kunt dus zonder enige twijfel of aarzeling direct het opgegeven nummer intoetsen.

เว็บไซต์ทรูปลูกปัญญาดอทคอมเป็นเพียงผู้ให้บริการพื้นที่เผยแพร่ความรู้เพื่อประโยชน์ของสังคม ข้อความและรูปภาพที่ปรากฏในบทความเป็นการเผยแพร่โดยผู้ใช้งาน หากพบเห็นข้อความและรูปภาพที่ไม่เหมาะสมหรือละเมิดลิขสิทธิ์ กรุณาแจ้งผู้ดูแลระบบเพื่อดำเนินการต่อไป
Tags
  • Posted By
  • Noor Nora
  • 0 Followers
  • Follow